Sohbet Girişi


* Şifreniz yoksa boş bırakın. ESKİ SÜRÜM İLE BAĞLAN

2020 Sinema Filmleri - Dolittle - Dr.John Dolittle - 2020 Sinema Filmi Dolittle


2020 Sinema Filmleri – Dolittle

Dolittle

Son yılların en iyi oyuncuları arasında yer alan Robert Downey Jr. her filminde olay yaratıyor.

Sinema severler için vazgeçilmez isimleri arasında yer alan ve her filmi gişe rekorları kıran isim, Iron Man, Yenilmezler, Sherlock Holmes, Git Başımdan filmleri ile dünyada en fazla izlenen isimler arasında bulunuyor.

Şimdiden merakla beklenen yeni filmi, komedi, aksiyon ve gizem dolu bir film. Ayrıca fragmanlarından gördüğümüz üzere, bizi yepyeni dünyalara götürüyor. 

Kraliçenin hasta olması ve hastalığına çare bulunamamasından dolayı, İngiltere’nin en ünlü doktoru ve veterineri olan Dr. John Dolittle devreye giriyor.

Kraliçenin hastalığına çare bulmak için maceraya atılan John Dolittle, yolculuğu sırasında karşılaştığı olayları ele alan film, tam olarak bir hikaye tadında karşımıza çıkıyor. 

17 Ocak 2020 de vizyona giren filmde, karısını kaybeden Dolittle, dış dünya ile bağlantısını kesmiş ve malikanesinden dışarıya çıkmayan bir adamdır.

Kraliçenin hastalığına çare bulmak evinden çıkan Dr. John, efsanevi bir adaya doğru yolculuğa başlar.

Genç çırağı ile birlikte, endişeli bir goril, kuş beyinli bir ördek, alaycı devekuşu, kutup ayısı ve akıl hocası olan papağan da bu yolculukta yanında yer alacaktır.



Toplam 2 Yorumlar
meftun

İyi oyuncu,sempatik ve başarılı..

SamueL

demır adamım olmus maymunlarla oynuır artık :D

Bir cevap bırakın.